PONT ÖNNEK

Egy példa a már elvégzett munkáinkból


Természetesen a referenciához szükséges adatokat, mint a megrendelő neve, címe, elérhetősége, nem áll módunkban kiadni, az ügyfelünk biztonsága érdekében!

Az elvégzett munka:

Egy 100 lakásos társasház egyedi árajánlata, kivitelezése HUF összefoglalva:

A kép csak illusztráció!
  • 6 db infrás 700 TV soros fix vagy variofokális dome kamera D/N vandál biztos,
  • 12 db Avt UTP/koax VIDEO BALUN,
  • 1db 230V/400VA szünetmentes tápegység,
  • AXRTV 8ch 200fps-CIF / 200fps – D1 LAN / USB rekorder,
  • HDD 1TB (merevlemez),
  • Video tápegység DC 12V / 10A,
  • 19”monitor+egér+billentyűzet (iroda),
  • Szerelési anyagok (kábel,rögzítők,dobozok,csavarok…),
  • Zárható szekrény a DVR rögzítőnek,
  • Munkadíj

A teljes kivitelezés nettó végösszeg:   419.000 Ft (+27%Áfa)

Rendszerleírás:

A CCTV rendszer 6 kamerából, egy 8 csatornás DVR rögzítőből, egy DC12V kamera tápegységből, és egy 230V / 400VA-s túlfeszültség védelemmel ellátott szünetmentes tápegységből fog állni. Az IR kamerák szürkületkor (fényerőtől függően) automatikusan átkapcsolnak éjszakai üzemmódba, tehát a megfigyelés folyamatos. A nagyfelbontású kameráknak köszönhetően az éles képeken könnyű emberek, arcok, tárgyak felismerése. A felvevő még folyamatos üzemmódban is 2-3 hetet tud rögzíteni. Természetesen ezen is lehet állítani a megrendelő igénye szerint, és így a felvételi idő hosszabbítható. 
 
A DVR internettel összekapcsolva képes a távolról történő visszanézésre, igény esetén távfelügyelettel összekötve akár állandó 24 órás megfigyelés is lehetséges. Ezen esetekben a működéshez egy szélessávú internet kapcsolat szükséges. A felvételek kb. 3-4 hétig lesznek tárolva, majd a rendszer mindig a legrégebbit törölve veszi az új eseményeket. Igény esetén a rendszer bővíthető. Internetes kapcsolat esetén távellenőrzés, karbantartás és felmerülő változtatások is lehetségesek, aminek havi vagy egyéb díjai további egyeztetést kívánnak.

A rendszer főbb alkotórészei:

Kültéri színes kamera, 700 Tv sor, 1/3˝ SONY chip, IP 66 védettség, éjjellátó IR LED 5-10m távolsággal, rejtett kábelezés, 4-9 mm variofokális vagy fix objektív (a kép illusztráció)

Kültéri színes IR kamera
Kültéri színes IR kamera
8 csatrornás DVR

8 csatornás DVR (digitális videó rögzítő) H.264 tömörítés, rögzítés: 200fps, visszajátszás: 200fps, rögzítési módok: D1 / HD1 / CIF 8 csatorna analóg bemenet, 1 csatorna analóg kimenet, VGA kimenet, riasztási kimenet, biztonsági másolat készítése USB-n keresztül, távolsági hozzáférés LAN (internet), RS 485 csatlakozási felület, PTZ vezérlési lehetőség, beépíthető SATA HDD (Max 2db) tárolók (a kép illusztráció).

Szünetmentes tápegység: 230 V / 400 VA áramkimaradás esetén akár 6 - 8 órán keresztül is képes ellátni az egész rendszert (DVR + kamerák) napszaktól függően. Éjjel a kamerák infraüzemmódban többet fogyasztanak.  (a kép illusztráció)

szünetmentes tápegység

 

 

 

 

Egyebek:
A rendszer dokumentációinak előállítása díjmentes.

A munka várható időtartalma három nap volt. Ezen idő alatt került kiépítésre a teljes vezeték hálózat, megtörtént a kamerák felhelyezése, majd a DVR üzembe helyezésével és programozásával a teljes rendszer kész volt a műszaki átadásra. A rendszer elemeire 2 év garanciát vállalunk.

Kijelentjük, hogy a cég biztonsági okokból nem alkalmaz alvállalkozókat, harmadik személy hozzáférhetőségét kizárja.

A cégünk a munkálatok végén teljes és részletes dokumentációt ad át és az erre kijelölt személyeket egyszeri alkalommal a rendszer kezelésére is betanítja.
Igény esetén a rendszer éves karbantartási díja bruttó 35000 Ft, ami negyedéves teljes körű helyszíni ellenőrzést foglal magába. Amennyiben az opcióként megrendelt internetre a DVR-t is rákapcsoljuk, akkor a fenti árban vállaljuk a havi egyszeri távolról való bejelentkezést a rendszer karbantartását és szoftver frissítését.
Karbantartási szerződés kötése esetén a garancia 2+2 évre változik.