PONT ÖNNEK

Biztonségtechnika az Ön igényeire szabva!

Tisztelt leendő Partnerünk!

     Jóllehet megpróbálunk tájékoztatást adni minden általunk nyújtott szolgáltatásról a biztonság technika terültén bemutatkozó és referencia anyagunkkal. Gyűjteményünk az egyedi igények miatt nem lehet teljes, titkosságuk és harmadik személy bevonhatatlansága révén!

Az egyedi igények kielégítésére készséggel állunk rendelkezésükre azok teljesítésében is!

A piacgazdaságra történt áttérés, az Európai Unióhoz történő csatlakozás, az országhatároktól függetlenül terjedő egyre növekvő bűnözés, valamint a vagyon elleni bűncselekmények számának évről-évre történő növekedése a gazdasági és a magánszféra valamennyi résztvevője számára indokolttá teszi vagyonvédelmi szolgáltatás alkalmazását.

Ön sem lehet biztos abban, hogy a közbiztonság jelenlegi helyzetében mindig mások a kiszemelt áldozatok.

Reméljük, a közeljövőben partnerünkként üdvözölhetjük Önt, vagy ismerőseit. Hívjon vagy ajánljon ismerőseinek. Szolgáltatásainkban megbízhat, áraink mérsékeltek.

Tevékenységünk középpontjában a Megbízó áll. Arra törekszünk, hogy a meghatározott és elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, irántunk a bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

 

Biztonságtechnika Betörés Letartóztatva!

Szolgáltatásaink:

Monitoring

 • közületi és magántulajdonban lévő objektumok biztonságtecnikai felmérése
 • biztonságtecnikai rendszerek, zárt láncú tv, ellenőrző és beléptető rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása
 • Berendezések beszerzése, felszerelése
Biztonságtechnika Alacson biztonság Rendszertelepítés

     

Cégünk a megbízó igényét kielégítve, a biztonságtechnikai eszközök legszélesebb skáláját felhasználva, telepíti és szervizeli is azokat.

Képesek vagyunk elavult, hiányos vagy meghibásodott eszközök, rendszerek korszerű kielégítésére, javítására. Szükség esetén biztonsági szempontból felmérjük megrendelőink objektumait, projektjeit és az igényeknek megfelelően biztonsági stratégiát kidolgozva, az élőerős mellé vagy azt mellőzve, a szükséges biztonságtechnikai eszközöket felvonultató árajánlatot és megvalósítási tervet készítenek, amelyeket jóváhagyás és megrendelés esetén meg is valósítanak. Természetesen lehetőség van, a garanciális javításokon túlmutató, hosszú távú, időszakos, szerződés alapú szervízelésre is. Ebbe az akár 24 órás, rövid idő alatt kivonuló szervízszolgáltatás is beletartozik.

Telepíthető biztonságtechnikai rendszereink között megtalálhatóak az egyszerű személyi ellenőrző és beléptető eszközöktől kezdve a bonyolult épület-felügyeleti rendszereken keresztül, a digitális képrögzítési lehetőségekkel rendelkező, video-megfigyelő eszközök, eszközparkok széles skálája, behatolás jelző, riasztó rendszerek is.

     

Mechanikai biztonság technika:

 • Zárak
 • beléptető rendszerek
 • ajtócsukók, ajtófékek
 • sík mágnes lapos elektromos zárak
 • héjvédelem koordinálása
Beléptető rendszerek

Technikai védelem

     A technikai védelemi rendszerek egyik feladata, hogy meghatározott területeket, helységeket védjen az illetéktelen behatolás ellen. A védett területre történő behatolást vagy behatolási kísérletet jelezze, illetve megfelelő formában azt rögzítse és tárolja. Másik feladata, hogy védje egyes tárgyakat és értékeket a különböző sérülésektől, megsemmisüléstől vagy eltulajdonítástól.

A technikai védelem előnyei:

 • nagy területeket és távolságokat képes hatékonyan átfogni
 • megfelelő anyagi háttér esetén egyszeri befektetést igényel
 • jelentős fizikai behatásnál is képes riasztójelzés továbbítására
 • az egyik fő emberi hibalehetőség, a figyelem ingadozása ez által kiküszöbölhető

Hátrányai:

 • a támadóval szemben közvetlenül nem reagál
 • hamis riasztás, előfordulhat az abszolút szelektivitás hiánya miatt
 • rendszeres karbantartást igényel.

Riasztó vagy rács? Klikk ide!

Referencia, elvégzett munkák. Klikk ide!

     

Technikai védelem Riasztórendszerek Téves riasztás